Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
uitleg erectiepil

Wat is een erectiepil?

Een erectiepil is een pil die het libido verhoogt en daarmee een erectiestoornis onderdrukt. Om te beginnen, je hebt niet zomaar erectiepillen nodig. Het is meestal een langzaam proces. Maar toch denk je ineens, ‘Oh oh…ik krijg geen stijve meer!!’

Wanneer heb je een erectieprobleem?

Dat is even schrikken! Je jongeheer komt niet meer omhoog, juist op het moment dat het moet gebeuren. Vervelend! Geen man overboord natuurlijk. Een eerste geruststelling is dat de meeste mannen wel eens erectieproblemen hebben gehad. Het kan altijd een keer gebeuren dat het niet lukt als je moe of afgeleid bent. In deze gevallen is er lichamelijk vaak helemaal niks aan de hand. Mocht het vaker en langere tijd voorkomen, dan kan er ook wat anders aan de hand zijn. Het kan bijvoorbeeld ‘tussen de oren zitten’. Je bent bang dat het weer niet gaat lukken, en ja hoor; het lukt niet.

Wat kan ik doen aan erectieproblemen?

Je doet er altijd verstandig aan om een arts te raadplegen. Samen met de huisarts kun je kijken wat het onderliggende probleem is. Zo kun je samen met de arts komen tot een passende oplossing. Een van de oplossingen zou kunnen zijn om:

  • Gezonder te gaan leven
  • Er over te praten met je partner
  • Een erectiepil te gaan gebruiken

Een erectiepil kan net dat extra zetje geven zodat het wel lukt. Bij opwinding kan dat net het zetje zijn om de erectie te bevorderen of te versnellen. Ook om net even meer zin te krijgen in seks, bestaan er oplossingen. Hierbij valt te denken aan lustopwekkers.

  • Was dit nuttig voor je?
  • JaNee

Wellicht ook interessant voor je