Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
uitleg dildo

Wat is een dildo?

Een dildo is een seksspeeltje. Een dildo is een staaf die langwerpig en rond is in de meeste gevallen. Met een dildo kun je jezelf of je partner extra stimuleren door er mee te penetreren in de vagina of in de anus. Een vibrator lijkt in de basis erg op een dildo. Het verschil tussen een dildo en een vibrator is de trilling. Een vibrator trilt altijd, een dildo niet.

Oorsprong van de dildo

Er zijn bewijzen dat de dildo zeker 2000 jaar terug al gebruikt werd. Toch is er een sterk vermoeden dat de dildo al veel langer bestaat. Duitse wetenschappers van de Universiteit Tübingen hebben in 2005 de fragmenten van een stenen fallus ontdekt. Vermoedelijk is deze fallus ongeveer 28.000 jaar oud.

bron: wikipedia

Verschillende soorten en maten dildo’s

Er zijn speciale dildo’s voor mannen en vrouwen. Specifiek voor een vrouw valt te denken aan speciale g-spot stimulatie. Bij mannen is dat juist weer de prostaat die gestimuleerd wordt. Vind je het leuker samen te genieten van een dildo? Dat kan ook! Daar heb je speciale dildo’s voor koppels voor. Er zijn echt te veel dildo’s om hier op te noemen, hierbij enkele voorbeelden:

  • Was dit nuttig voor je?
  • JaNee

Wellicht ook interessant voor je

1