Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Uitleg buttplug

Wat is een buttplug

Een buttplug heeft een kegelachtige vorm. Het smalste gedeelte wordt als eerste ingebracht in de anus. De brede achterkant zorgt ervoor dat de buttplug niet geheel in de anus kan verdwijnen. Maar wat doet een buttplug nou precies? Voor welke stimulatie gebruik je een buttplug gebruikt en welke varianten zijn er verkrijgbaar?

Hoe werkt een buttplug?

Wanneer we het hebben over sextoys, is de buttplug een veel gebruikt speeltje bij zowel mannen als vrouwen. Ondanks dat de buttplug gebruikt kan worden tijdens de sex, samen of alleen, wordt door veel stelletjes dit anaal speeltje gebruikt tijdens het voorspel als voorbereiding op de anale penetratie. De buttplug geeft dezelfde stimulatie als een op en neer gaande penis maar dan wat minder heftig. Zo kan de anus alvast een beetje wennen voordat er daadwerkelijk een penis ingestoken wordt.

Bekijk alle buttpluggen

Voor welke stimulatie gebruik je een buttplug?

Een buttplug wordt in de anus ingebracht en is plezierig voor mannen doordat de prostaat gestimuleerd wordt. Bij vrouwen stimuleert de buttplug via de anus de dieper liggende delen van de vagina. Ook ontstaat er bij veel mensen tijdens het gebruik van een buttplug een psychologisch plezier. Omdat het gebruik van anaal seks speelgoed ingaat tegen een oud taboe, heeft het iets ondeugends. Dankzij de buttplug is het mogelijk om als vrouw te genieten van een dubbele penetratie tijdens seks met één partner. Geniet van een hoogtepunt door anale stimulatie, want in combinatie met vaginale of orale seks wordt er een dubbel zo heftig orgasme opgewekt. 

Handsfree seksspeeltje

In de categorie seksspeeltjes is de anaalplug één van de weinigen waar je handsfree van kunt genieten. Na het inbrengen van de plug blijft deze netjes op zijn plaats zitten en hoef je deze handmatig niet meer te bewegen of te bedienen. Handig want zo heb je de handen vrij voor andere lekkere handelingen. Buttplugs zijn verkrijgbaar in vele maten, kleuren en materiaalsoorten. Er bestaan buttplugs in natuurlijke vormen, met ribbels, anaalplugs die oppompbaar zijn of een elektronische of een vibratorfunctie hebben. Je kunt buttplugs kopen voor beginners maar ook voor extreme anal play tijdens BDSM spelletjes.

Soorten buttplugs

Buttplugs worden gebruikt tijdens het voorspel of de seks maar zijn ook verkrijgbaar in varianten die de gehele dag ingehouden kunnen worden. Vooral vrouwen gebruiken deze kleinere buttplugs zodat er ook stiekem tijdens het werken of het sporten genoten kan worden van een anus stimulatie. Buttplugs voor beginners, zoals de anaal trainer kit is een serie met verschillende maten anaal plugs. Hierdoor kan je anus langzaam wennen aan een steeds grotere plug. Wil je een anaalplug gebruiken voor soloseks, dan is de Beaded Cone Buttplug met zuignap erg handig. Buttplugs met zuignap zijn verkrijgbaar in diverse vormen en maten. 

Wil je een buttplug kopen met een extra stimulatie mogelijkheid? Kies dan voor een vibrerende plug zoals bijvoorbeeld de Boem-boem vibrerende anaalplug of speciaal voor mannen de Ass-Gasm Cockring met Vibrerende Buttplug. De anus maakt van nature geen vocht aan, daarom is het belangrijk om bij het gebruiken van een buttplug glijmiddel te gebruiken. Anaal glijmiddel is dikker van structuur. Gebruik een buttplug na contact met de anus niet in de vagina om infecties te voorkomen. De meeste buttplugs kunnen goed gereinigd worden doordat ze waterbestendig zijn, gebruik voor de reiniging ervan een gadget cleansing.

  • Was dit nuttig voor je?
  • JaNee

Wellicht ook interessant voor je