Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending

Keurmerken

Om de kwaliteit en klantenservice van onze webshop te waarborgen, zijn wij aangesloten bij een onafhankelijk webwinkel keurmerk. Zo hopen wij jou nu en in de toekomst de best mogelijke thuiswinkel ervaring en de beste producten te bieden.

Trusted Shops als keurmerk

Trusted Shops logo Veilig en betrouwbaar thuiswinkelen bij Bedfun wordt mede mogelijk gemaakt door Trusted Shops. Via Trusted Shops lees je beoordelingen van onze klanten. Daarnaast controleert het keurmerk of webshops voldoen aan een aantal strenge criteria, zowel op landelijk als Europees niveau. Als klant heb je kopersbescherming, zo weet jij dat je jouw aankoop doet bij een betrouwbare webshop. Lees hier meer over de voordelen van de kopersbescherming.

Bekijk klantbeoordelingen

kopersbescherming

Je aankoop is standaard verzekerd tot een bedrag van € 2.500,- via Trusted Shops. Kort gezegd komt het er op neer dat bij een wanprestatie van de webshop, dat je gedekt bent.

Hoe werkt het beoordelen?

Alle klantbeoordelingen zijn gedaan op basis van een uitnodiging. Deze wordt een aantal dagen nadat de bestelling is ontvangen verstuurd. Ons huidige beoordelingssysteem van Trusted Shops is een gesloten systeem. Dit betekent dat er alleen op basis van een order een beoordeling gedaan kan worden. Zo kunnen alleen echte klanten beoordelen. Op deze manier proberen we op een zo objectief en eerlijk mogelijke manier beoordelingen te verzamelen.

Onze klanten beoordelen ons op de volgende categorieën:

  • Levering
  • Producten
  • Klantenservice