Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Waar moet je op letten bij het kopen van een vibrator

Waar let je op bij het kopen van een vibrator?

Geschreven door   1 februari 2020

Je wil een vibrator kopen die bij jou past, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen. Er is een erg groot aanbod in verschillende soorten vibrators. In dit artikel vertellen we je waar je op moet letten bij het kopen van een vibrator.

Vibrator: Waar op letten

Wanneer je een vibrator gaat kopen, is het goed je vooraf te oriënteren. Welke vibrator past het beste bij jouw wensen?

  • Klein, medium of groot? Siliconen, plastic of glas? Vibrators zijn te koop in vele maten en materialen.
  • Een vibrator die pulseert in plaats van trilt, is de stotende vibrator.
  • Wanneer je geen gedoe wil met batterijen of een snoer, kies dan voor de oplaadbare vibrator.
  • Een remote vibrator is een vibrator met afstandsbediening.
  • De waterdichte vibrator is handig bij gebruik in douche of bad.

Bekijk alle vibrators

Welk formaat en materiaal kies je?

Omdat vibrators in vele maten te koop zijn, is het goed je eerst af te vragen welk formaat bij jou past. Houd je van groot, medium of liever wat kleiner? Bedenk ook waar je de vibrator wil gaan gebruiken en lees de beschrijving die erbij staat goed. Pak er thuis desnoods een centimeter bij zodat je ook ziet welk formaat je in huis haalt. Ook het aanbod vibrators gemaakt van verschillende soorten materialen is groot. Let op dat je vibrator geen weekmakers of ftalaten bevat. Deze zijn niet goed voor je gezondheid.

Verschillende soorten vibrators

Stimulatie en bijzondere eigenschappen

Bedenk wat je met de vibrator wil gaan stimuleren. Voor de g-spot of prostaat werkt een gekromde vibrator goed. Wil je de anus stimuleren dan is het goed te beginnen met een wat smallere vibrator. Een vibrator die een andere beweging maakt dan de reguliere vibrator is de stotende vibrator. Door de pulsaties die van binnenuit de vibrator komen, wordt het gevoel van een penis die je penetreert nagedaan. Dit geeft voor veel gebruikers een hele sensuele ervaring. Daar waar een trillende vibrator makkelijk van z’n plek weg trilt, blijft de stotende vibrator beter zitten waar hij is ingebracht.

Oplaadbaar of batterijen?

Een oplaadbare vibrator heeft veel voordelen ten opzichte van een vibrator op batterijen. In aanschaf is een oplaadbare vibrator wel iets duurder, maar hij kan krachtiger vibreren. De accu blijft na goed opladen lang vol en je hebt geen “gedoe” met lege batterijen en geen kosten voor het kopen van nieuwe batterijen. Een goed alternatief voor de vibrator met een accu is een vibrator die werkt op netstroom. Het snoer wat hieraan zit kan onhandig zijn, want deze heeft een beperkte reikwijdte.

Batterijen of oplaadbare vibrator

Op afstand bedienbaar

De vibrator met afstandsbediening, ook wel remote vibrator genoemd, is ideaal om jezelf of je partner extra te verwennen. Je hoeft je hiermee niet meer in allerlei bochten te wringen om de stand van de vibratie aan jouw wensen aan te passen. Zo kan je op een ontspannen manier heerlijk blijven genieten van de verschillende standen van je vibrator. Of, heel spannend, je geeft de afstandsbediening aan je partner en laat hem of haar jouw vibrator “besturen”.

Waterdichte vibrator

Genieten van je vibrator in douche, bad of zwembad? Kies dan voor de waterdichte vibrator. Deze heeft de mogelijkheid om ook onder water heerlijk te trillen en jou of jullie samen tot een spetterend hoogtepunt te brengen. Mocht jouw keuze hierop gevallen zijn, lees dan goed de beschrijving die bij de vibrator staat want veel vibrators kunnen niet tegen zoveel water.

Waterdichte vibrator voor bijvoorbeeld in bad
  • Was dit nuttig voor je?
  • JaNee