Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Seksspeeltje vrouw kiezen

Hoe kies je een sextoy voor haar?

Geschreven door   15 februari 2020

Wil je meer te weten komen over sextoys voor vrouwen? Slaapkamer speeltjes komen voor in alle soorten en maten. Het is dan ook belangrijk om je goed in te lezen voordat je een sextoy koopt. Wij helpen je hier wegwijs te worden in de spannende wereld van vagina toys. Zo vind je de stimulatie die bij jou past. 

In het kort…

Om een sextoy te vinden die bij jou past, moet je erachter proberen te komen welke soort stimulans voor jou werkt. De volgende vijf categorieën helpen jou bij het maken van je keuze:

  • Masturberen met een dildo. Dildo’s kunnen worden gebruikt als vervanger van een penis en op een realistische manier seks nabootsen. 
  • Sextoys die de clitoris stimuleren met trillingen. Dit zijn bijvoorbeeld speeltjes die werken met een vibrerende techniek of een luchtdruk techniek.
  • Pleasure balls kunnen worden gebruikt voor het trainen van de bekkenbodem spieren. Daarnaast kan je het ook voor het genot gebruiken. 
  • Vibrerende toys van binnenuit zoals vagina eitjes kunnen jou het ultieme genot geven. 
  • Stimulatie van de tepels kan door het gebruik van tepelzuigers. Dit speeltje maakt gebruikt van luchtdruk om jou een unieke ervaring te geven. 
Bekijk seksspeeltjes voor vrouwen
Seksspeeltje kiezen

De dildo is een speeltje die erg veel vrouwen gebruiken. Dildo’s zijn er in alle vormen en maten. Hierdoor kun jij op zoek naar de vorm, lengte, dikte en zelfs kromming die precies bij jou past. De klassieke dildo is in de vorm van een echte penis en kan worden gebruikt voor penetratie van de vagina en/of anus. Ben je op zoek naar een stukje extra spanning? Dan zijn er ook dildo’s in de vorm van een hand, met 2 uiteinden en dildo’s die je kunt voorbinden. Kortom, genoeg keuze om het perfecte speeltje uit te kiezen.

Bekijk alle dildo’s

Sextoys die de clitoris stimuleren met een vibrator

Voor veel vrouwen blijkt het dat alleen penetratie niet genoeg is om klaar te komen. Dat is eigenlijk helemaal niet gek, omdat de meeste zenuwuiteinden van de vrouw zich in de clitoris bevinden. Sextoys die de clitoris stimuleren door middel van vibratie of luchtdruktechniek zijn daarom een uitkomst. De clitoris stimulerende sextoys kun je gebruiken tijdens de seks met je partner, maar ook heel goed alleen. Deze categorie speeltjes is erg breed. Er is een ruime selectie van verschillende soorten en technieken die er worden gebruikt. Zo zijn er verschillende vibrators en heb je ook speeltjes die gebruik maken van luchtdruk. Door het stimuleren van de clitoris met verschillende speeltjes zal jij zeker in de zevende hemel terecht komen. Een trillende vibrator is daarom ook niet voor niets het meest gebruikte seksspeeltje voor vrouwen. Het mooie van de vibrator is dat het ook voor penetratie gebruikt kan worden. 

Bekijk alle vibrators

vagina balletjes

Een speeltje waar waarschijnlijk minder mensen over gehoord hebben zijn vagina balletjes. Vagina balletjes, ook wel pleasure balls genoemd, zijn balletjes die aan een koord zijn bevestigd. Vagina balletjes kun je goed gebruiken voor het trainen van je bekkenbodem spieren. Ook kun je ze in de slaapkamer gebruiken als extra speeltje om vaginaal of anaal in te brengen. Let bij anaal gebruik wel op dat je het uiteinde van het koord goed vast houdt. 

Bekijk alle vagina balletjes

Stimulatie van binnenuit

Als je ervan houdt om de spanning iets hoger op te voeren, kun je gebruik maken van de vagina eitjes. Een vagina eitje bestaat uit twee delen. Het ene deel is het eitje wat je bij jezelf inbrengt en het andere deel is de afstandsbediening. Het eitje heeft een vibrerende functie en is op afstand te besturen. Je kunt de afstandsbediening natuurlijk zelf bedienen, of aan iemand anders geven.

Bekijk alle vibrerende eitjes

Als je alleen clitoris stimulatie niet genoeg vindt dan is de tepelzuiger  wellicht de sextoy voor jou. Dit speeltje werkt met luchtdruk techniek, die er voor zorgt dat er een zuigeffect ontstaat. Het zuigende effect van de sextoy zal je een heel verrassend gevoel geven. Deze sextoy is zeer geschikt voor vrouwen die houden van een wat zachtere stimulatie. Daarnaast zitten er nog andere voordelen aan deze toy. Hij is namelijk fluisterstil en je kunt hem ook gebruiken om je tepels gevoeliger te maken. 

Bekijk alle tepelzuigers

  • Was dit nuttig voor je?
  • JaNee