Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
advies tarzan vibrator gebruiken

Hoe gebruik je een tarzan vibrator

Geschreven door   13 april 2020

De tarzan vibrator, of rabbit vibrator, wordt vaak in een adem genoemd met sextoys. Dit is namelijk een van de bekendste speeltjes voor vrouwen. Maar hoe haal je nou het beste uit jouw tarzan vibrator? In dit artikel geven we je handige tips over het gebruik. Zo vertellen we je meer over de verschillende soorten stimulaties, hoe en waar je de tarzan vibrator gebruikt en hoe je hem schoonhoudt. Zo gebruik je deze toy het best en bereik je een heerlijk hoogtepunt.

De tarzan vibrator in gebruik

Kenmerkend voor de tarzan vibrator zijn de uitsteeksels waarmee je jezelf bevredigd. Naast de ‘gewone’ vibrator heeft de tarzan namelijk een apart deel voor de clitoris. Sommige modellen hebben dit zelfs voor de clitoris en de anus. Handig dus om te weten hoe je het apparaat gebruikt. Wij vertellen je er alles over.

  • Jezelf opwarmen
  • Genoeg glijmiddel gebruiken
  • Jezelf op verschillende manieren verwennen
  • De verschillende trillingen
  • Gebruik onder de douche of in bad
  • Schoonmaak na afloop

Bekijk alle Tarzan vibrators

waterdichte tarzan vibrator

Warm jezelf op

De tarzan vibrator is van een ander kaliber dan een doorsnee vibrator. Je kunt jezelf op meerdere manieren bevredigen en ook nog eens tegelijkertijd. Dat vergt wel even wat meer tijd dan een enkelvoudige sextoy. Het is belangrijk dat je eerst zelf in de stemming komt en daarmee zorgt dat de vibrator wat makkelijker in gebruik is. Zorg er dus voor dat je er klaar voor bent om de vibrator zowel uitwendig als inwendig te gebruiken. Als je na een tijdje goed bent opgewarmd, gaat het veel beter om jezelf zowel vaginaal als anaal te stimuleren. 

Gebruik glijmiddel

Net als bij penetratie met je partner is het ook met het gebruiken van een tarzan vibrator fijn om glijmiddel te gebruiken. Dit maakt de penetratie soepeler en kan je helpen om wat geiler en meer ontspannen te worden. Met voldoende glijmiddel voelt de vibrator niet stroef aan. Dit is zeker aan te raden als je een tarzan vibrator hebt met een anaal verlengstuk. Let goed op het glijmiddel dat je koopt en dat je dit samen kunt gebruiken met het materiaal van je vibrator. Is je tarzan bijvoorbeeld van siliconen of zacht ‘jelly’ materiaal gemaakt, kies dan juist geen siliconen glijmiddel. 

Glijmiddel kopen

Verwen jezelf dubbel of driedubbel

De tarzan vibrator of rabbit vibrator is zo bijzonder en gewild dankzij de meervoudige stimulatie. De ‘standaard’ tarzan is voorzien van een verlengstuk om je clitoris mee te stimuleren. Breng je de vibrator in, dan zit het uitsteeksel precies op de goede plek om je clitoris tegelijkertijd met trillingen te stimuleren. Sommige rabbit vibrators hebben een extra verlengstuk die je in de anus inbrengt. Dit zorgt voor een driedubbel genot, waarmee je orgasmes nog heftiger zijn. Nogmaals, gebruik voldoende glijmiddel en doe voorzichtig. Het is belangrijk dat je er op een fijne manier achter komt wat jij lekker vindt.

Verander de trilling van de vibrator

Als je een tarzan vibrator gebruikt, is het wel zo fijn om te weten welke verschillende trilstanden de vibrator heeft. Als je weinig ervaring hebt, is het aan te raden om voor de meest zachte trilling te kiezen en deze langzaam op te bouwen naar een intense vibratie. De meest eenvoudige modellen hebben 3 standen, maar geavanceerde tarzan vibrators kunnen over wel 12 trilstanden beschikken. Je kan hierbij niet alleen kiezen voor verschillende tril snelheden, maar ook voor de rotatiesnelheden. Dankzij verschillende standen kun je gebruik maken van de toy zoals jij dat wilt. Je hebt de mogelijkheid tot afwisselen of je bouwt tijdens het masturberen de trilstanden op, waardoor je steeds heftiger naar je orgasme toewerkt.

De Tarzan vibrator onder de douche of in bad

Stel, je ligt lekker in bad of staat onder een heerlijk warme douche en je merkt dat je deze tijd wilt gebruiken om jezelf extra te gewennen. Dan kan je de tarzan vibrator voortaan alvast klaarleggen in de badkamer. Deze vibrator kan je ook in waterdichte variant kopen en daarmee onder de douche gebruiken. De hete stralen van de douchekop gecombineerd met de trillingen van de vibrator zullen jou snel tot een hoogtepunt brengen en daarmee een fijne badkamersessie bezorgen. Het is zeker aan te raden om hier een keer mee te experimenteren. 

Maak na afloop de vibrator schoon

Hygiëne is bij sextoys erg belangrijk. Bij de tarzan vibrator is hier extra aandacht bij nodig. Wegens de meerdere stimulaties moet de vibrator elke keer goed worden gereinigd om ongemakken zoals blaasontsteking en infecties te voorkomen. Koop daarom voordat je begint een goed reinigingsmiddel die voor jouw rabbit vibrator geschikt is. Lees de gebruiksaanwijzing goed door voordat je begint en maak de toy schoon met bijvoorbeeld een spray en een schone doek. Spoel hem daarna goed af met water (als dit kan). Zo blijf je lang en veilig van je tarzan vibrator genieten.

Toyreinigers kopen

  • Was dit nuttig voor je?
  • JaNee